اخبار
منبع :
یك محقق طب سنتی با بیان اینكه حكمای ما گفته‌اند خودتان را با غذا درمان كنید، گفت: غذای هر فرد باید متناسب مزاج او باشد لذا اصولی ترین كار در طب سنتی ایرانی مزاج شناسی است.

دكتر غلامرضا كرد افشار، پزشك و محقق طب سنتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشكی ایران با بیان اینكه مزاج افراد متفاوت است در این خصوص به افرادی اشاره كرد كه با خورن آب نیز چاق می شوند چرا كه مزاج آب سرد و تر است و مزاج این افراد نیز سرد و تر است.

برگزار كننده كارگاه فصد و كاربرد آن در طب سنتی ایران، ادامه داد: این افراد باید از غذاهای گرم و خشك مانند دارچین مصرف كنند.

گفتنی است اولین كنگره دانش پزشكی مردم ایران زمین به همت دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی تهران از دوم دی ماه در محل تالار امام بیمارستان امام خمینی(ره) آغاز به كار كرده و تا چهارم دی ماه ادامه دارد.

برگزاری چهار كارگاه «حجامت و كاربرد آن در طب سنتی ایران»،«فصد و كاربرد آن در طب سنتی ایران»، «جا اندازی ناف و جایگاه آن» و «زالو درمانی و نقش آن در درمان» از دیگر برنامه های این كنگره به شمار می آید.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM