اخبار
منبع :

 

جام جم آنلاین: یك بررسی جدید نشان می‌دهد افرادی كه غذاهایشان را با مقداری فراوان پیاز و سیر معطر می‌كنند، ممكن است كمتر به انواع مختلف سرطان مبتلا شوند.

 پژوهشگران در تحلیلی از نتایج 8 تحقیق كه در ایتالیا و سوئیس انجام شد، دریافتند افرادی كه بیشترین مصرف سیر و پیاز را دارند، در معرض كمترین خطر ابتلا به سرطان‌ها از جمله سرطان تخمدان و روده بزرگ و گلو هستند.

 

دكتر شارلوت گالئون ، سرپرست این تحقیق می‌گوید: البته هنوز روشن نیست سیر و پیاز اثر مستقیمی بر خطر سرطان داشته باشند زیرا برای مثال ممكن است دوستداران سیر و پیاز در عین حال رژیم غذایی كلی داشته باشند كه محافظت‌كننده در برابر سرطان باشد.

 

براساس یافته‌های اخیر، مردان و زنانی كه در هفته 7 وعده یا بیشتر پیاز می‌خورند، در مقابل افرادی كه پیاز نمی‌خوردند ، كمتر در معرض سرطان روده بزرگ قرار می‌گیرند. به نحو مشابهی دوستداران سیر نسبت به افرادی كه رژیم غذایی بدون سیر دارند، 25 درصد كمتر به سرطان روده بزرگ مبتلا می‌شوند. سیر و پیاز همچنین با خطر كمتر سرطان دهان، گلو، كلیه و تخمدان همراهی دارد.

 

این پژوهشگران توصیه كردند: با توجه به فعالیت زیستی برخی از تركیبات پیاز و سیر، اضافه‌ كردن این گیاهان به رژیم‌ غذایی به عنوان چاشنی و نیز مخلوط كردن آنها با مقدار زیاد دیگر سبزیجات مفید است. همچنین برخی از پژوهش‌های دیگر نشان‌دهنده اثرات ضدسرطان گوجه‌فرنگی است.

 

به طور كلی برای حفظ سلامتی كلی، مصرف روزانه سبزی‌ و میوه‌های تازه توصیه می‌شود.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM